Maandag 20 mei Over ongeveer twee weken zit Team Kiryoku alpe_dhuzes
in Frankrijk. Aan de voet van de Alpe d’Huez bereiden we ons
dan voor op onze missie: die berg bedwingen én verslaan.
Want donderdag 6 juni moet het gaan gebeuren, dan is
het voor ons D-Day. Wij hebben er waanzinnig veel zin in
en we hebben er alles aan gedaan om er klaar voor te zijn.
Fysiek (we trainen natuurlijk tot het allerlaatste moment
om optimaal in conditie te zijn), mentaal en natuurlijk
nemen we een super-bedrag mee naar Frankrijk.
De teller staat nu bijna op 15.000 euro! En die mooie
bijdrage hadden we niet kunnen leveren zonder jullie
geweldige steun! Heel erg dankjewel daarvoor, dat
kunnen we echt niet vaak genoeg zeggen!

Ruim een half jaar geleden begonnen Nico, Danny, Henk,
Walter, Cas en Geert aan hun Team Kiryoku-avontuur.
Geen van ons als bijzonder ervaren wielrenner, wel allemaal
gedreven en supergemotiveerd. Het doel van Alpe d’HuZes
is ons allemaal uit het hart gegrepen, ieder vanuit zijn eigen
ervaringen en verhalen. Maar wel met hetzelfde gevoel:
‘we gaan voor 6 keer’. Want opgeven is echt geen optie!
En in die gedachte staan we niet alleen, zo hebben we
gemerkt in onze sponsorjacht! Jullie reacties (en jullie
bijdragen) waren en zijn gul en hartverwarmend.

Ook voor jullie geldt dat ieder haar of zijn eigen reden heeft om ons te sponsoren en te steunen. Als Alpe d’HuZes een ding duidelijk maakt, is het wel dat we eigenlijk nooit genoeg kunnen doen om meer en meer onderzoek mogelijk te maken naar manieren om kanker te overwinnen. Het liefst voorgoed! We zijn ervan overtuigd dat we 6 juni aan het eind van de dag met die 8.000 andere deelnemers een mooie (voorlopige) eindstand kunnen presenteren!

We hebben gemerkt dat veel van jullie ons steunen vanuit een persoonlijke ervaring of motivatie. Naaste familie, vrienden of bekenden die strijden tegen kanker of ertegen hebben gestreden. Maar ook zij die er zelf tegen vechten of dat hebben gedaan. Sommige namen van deze helden staan in onze eigen D’rop en D’raf-logo’s die op onze teamshirts prijken. Zij gaan dus letterlijk met ons mee de berg op.

Andere namen staan misschien niet op ons shirt, maar weet alsjeblieft dat ook al die anderen ‘bij ons achterop’ zitten. Want die dag draait het toch ook om hen. Of misschien wel om jullie. Want wij fietsen die dag dan misschien wel een pittige berg op, maar de echt zware strijd is en wordt op andere plekken gestreden! En daar nemen wij met ons zessen nederig onze pet voor af. Of in ons geval, de wielerhelm.

Een van onze sponsoracties was de ’21 bochten poster’. Geweldig om te zien dat we op 3 bochten na al deze ‘haarspelden’ hebben kunnen verzilveren! Tijdens de beklimming van de Alpe d’Huez worden tijdens Alpe d’HuZes in de 21 bochten van deze berg kaarsjes gebrand. Kaarsjes die symbool staan voor mensen die strijden tegen kanker of dat hebben gedaan. Voor ons zijn die bochten van dubbele betekenis. Want natuurlijk staan we stil bij de mensen die strijden, maar we weten ons tijdens ons ‘gevecht met de berg’ ook mentaal gesteund door de sponsors. Van de bochten, maar ook van al die andere sponsoracties. Van jullie allemaal dus! Of het nu gaat om een logo op ons shirt, een zakje paaseieren die Thomas en Thijs Wierenga hebben verkocht, een heerlijk Team Kiryoku-taart, een deelname aan de zelfverdedigingscursussen die Nico heeft georganiseerd samen met Budoinstrituut Kiryoku, een naam in onze D’rop en D’raf-logo’s of een van de vele andere vormen van steun: we nemen jullie allemaal mee! En we kunnen het echt niet vaak genoeg zeggen: HEEL VEEL DANK VOOR JULLIE STEUN!

Hou onze Facebook-pagina (https://www.facebook.com/#!/pages/Team-Kiryoku/120831041410647) ook de komende weken in de gaten. Daarop staan de laatste ‘nieuwtjes’ en zullen we jullie ook vanuit Frankrijk informeren.Vanzelfsprekend laten we na 6 juni ook zien en weten hoe het was. En als jullie op 6 juni af en toe eens aan ons denken en in gedachten ‘een extra duwtje geven’, gaan wij er alles aan doen om die 6 keer te halen. Want OPGEVEN IS ECHT GEEN OPTIE!

Een sportieve groet van Walter, Cas, Nico, Henk, Danny en Geert

 

———————————————————–————————————————————————————————