Aktatrade Bt.

Dit bedrijf verzorgt het afvoeren en vernietigen van de geselecteerde documenten uiteraard volgens de momenteel geldende wet- en regelgeving in Hongarije.

Docusafe Kft.

De hoofdactiviteit is het bewaren en opslaan van documenten voor derden. Dankzij de jarenlange ervaring van de medewerkers is het mogelijk om de betreffende documenten snel en eenvoudig terug te vinden. Het verstrekken van gegevens wordt nog eens extra verkort door gebruik te maken van de elektronische snelweg ( scannen on demand )

Dokuflex Bt.

De activiteit van dit bedrijfsonderdeel  richt zich op het “bij de klant” op orde brengen van het archief, het schrijven van een archiefplan. In de toekomst zal er steeds meer gebruik gemaakt worden van het digitaal opslaan van documenten. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor een bedrijf op het gebied van ruimte, tijd en efficiency. De vakkennis en steeds doorgaande scholing zorgt er voor dat onze medewerkers beschikken over de nieuwste mogelijkheden op dit gebied.

Emba Hungaria Bt.

Dit is de leverancier van de diverse archiefbenodigdheden. Van eenvoudige golfkartonnen dozen tot en met hoogwaardige, zuurvrije en milieuvriendelijke archiefdozen op maat. Ook diverse soorten gebruikers- en milieuvriendelijke hechtmechanismen behoren tot het assortiment. Speciale dozen voor de opslag van foto’s op aanvraag.

Docugroup Slovakia

Docugroup Slovakia s.r.o. is opgericht door de directeur van Emba-Trade s.r.o.  met steun van de Docugroup. In deze organisatie worden ook alle werkzaamheden in en om het archief aangeboden.

Bruynzeel Storage Systems bv.

De verkoop van Bruynzeel- verrijdbare- en vaste stellingen wordt uitgevoerd door Docu.nl. De productie van dit doordachte, moderne en ruimtebesparende archiefsysteem vindt plaats in Nederland.

Docu.nl

Naast de verkoop van de archiefsystemen van Bruynzeel Storage Systems bv richt dit bedrijf zich ook op alle activiteiten met betrekking tot de fysieke archiefwerkzaamheden.

Naast het ordenen van een archief zijn vooral het verplaatsen van documenten, het opschonen van dossiers, het in opslag nemen van dossiers voor derden en het digitaliseren, de belangrijkste activiteiten welke uitgevoerd worden.

Docu.nl is in 2005 in Nederland gestart met de kennis en ervaring van de Hongaarse partners op archiveringsgebied.